#șîeu de Argeș! Primărie fără investiții se alătură protestului!

2

Primărița orașului Ștefănești a anunțat recent că se alătură protestului organizat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi. Și asta în condițiile în care localitatea pe care o păstorește de aproape doi ani și jumătate încă arată ca în Evul Mediu.

Nu este un lucru neștiut faptul că, de la an la an, Ștefăneștiul are un excedent bugetar imens dat fiind faptul că proiectele ori sunt boicotate, ori nu sunt duse la îndeplinire de către primarul Ioana Jenica Dumitru. Astfel, organizarea unui protest pentru construcția de autostrăzi și investiții în România poate fi considerat un lucru… ipocrit.

Motivarea primăriței: „De multa vreme nu s-a facut nimic in Romania”

„Am decis sa ma alatur celorlalti edili din tara, precum si organizatiilor civice la protestul #sieu deoarece de multa vreme nu s-a facut nimic in Romania in privinta construirii de autostrazi, iar tara sufera. Cea mai grava situatie din acest punct de vedere este in regiunea Nord-Est, care este si cea mai saraca din tara si care are cea mai mare nevoie de infrastructura. Si la nivelul judetului Arges situatia este la fel de grava. Autostrada Pitesti-Sibiu nu este un moft, ci o necesitate foarte mare ,atat pentru mediul de afaceri, cat si pentru cetateni.Este cea mai periculoasa sosea din romania ,chiar din europa, din care cauza mor zilnic sute de persoane in accidente foatre tragice. Argesul pierde anual sute de milioane de euro pentru ca nu are aceasta autostrada,distanta intre Pitesti si Arad fiind parcursa in chiar 12 ore de mine personal de multe ori ,un timp enorm de mare pt acest secol 21. Toti primarii din Arges ar trebui sa se alature acestui protest si sa cerem toti construirea autostrazii Pitesti-Sibiu! Numai asa vom fi luati in seama de guvernanti!” a postat Ioana Jenica Dumitru.