Simona Brătulescu, femeia anului în politica argeşeană!

45

Simona Brătulescu a obţinut în ultimii ani ceea ce şi-a dorit. În mai puţin de doi ani a devenit vicepreşedintele CJ Argeş, este preşedintele organizaţiei judeţene ALDE şi a profitat de influenţa pe care o are pentru a face numiri în judeţ.

După ce a devenit vicepreşedintele CJ Argeş, Simona Brătulescu nu a aşteptat mult şi a început să impună în funcţii persoane apropiate. Aceasta s-a impus şi l-a adus pe soţul său Aurel Brătulescu în fruntea Complexului Naţional Sportiv, detronându-l pe fostul ministru al Sportului Georgiu Gingăraş. Un alt exemplu a fost schimbarea Luminiţei Paul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă cu Marian Hiru.

Pe plan politic, Simona Brătulescu a avansat de la simplu membru, la funcţia de secretar al organizaţiei judeţene, iar după fuziunea cu fostul PC, aceasta a fost numită co-preşedinte. În 2017, cand au avut alegerile interne în cadrul organizaţiei ALDE Argeş, simona Brătulescu a câştigat preşedenţia fără emoţii, fiind singura care a candidat.

Cariera Simonei Brătulescu a pornit de la un simplu job de jurnalist, iar prin relaţiile pe care şi le-a făcut de-a lungul timpului a ajuns consilierul personal al fostului ministru al Energiei, Andrei Gerea. De aici, până la a ocupa funcţii importante prin diferite Consilii de Administraţie a mai fost doar un singur pas. Spre exemplu, Brătulescu a fost membru în CA al IPROCHIM, reprezentant la sedinta actionarilor Romaero, din partea Ministerului Economiei, membru al CA al CNCIR, membru al comisiei de atragere a investitorilor la Cupru Min S.A.

Astfel, Simona Brătulescu a demonstrat că poate fi femeia anului în politica argeşeană.