Simona Bucura Oprescu despre noul spital de la Mioveni: “Această realizare nu ar fi fost posibilă fără “nebunia” frumoasă a primarului Ion Georgescu

DISTRIBUIȚI
dav

Deputatul Simona Bucura Oprescu a lăudat performanta primarului de la Mioveni de a construi un spital de la zero! Demnitarul argeșean susține că aeasta investiție va aduce un plus valoare pentru județ, dar și că locuitori nu vor mai fugi la București pentru a merge la doctor.
“În activitatea mea am avut ocazia de a fi foarte mult în mijlocul oamenilor din Județul Argeș. Aproape toți m-au întrebat care este starea spitalelor din Argeș. Este important că după ani de muncă acest edificiu a fost realizat. Odată cu el sper ca printre argeșeni să auzim tot mai rar vorba amară cum că “cel mai bun medic pentru noi e autostrada București Pitești”. Azi la Mioveni vedem că da, se poate! În România noastră, România de la Argeș se construiesc spitale! În România noastră, România de la Argeș avem primari și consilieri locali care muncesc pentru comunitate! În România noastră, România de la Argeș, un consiliu local orășenesc și Guvernul României își unesc forțele și finanțează un spital! Eu cred că această realizare nu ar fi fost posibilă fără doi oameni, fără “nebunia” frumoasa a primarului Ion Georgescu și sprijinul total al premierului Dăncilă!”, a spus Simona Bucura Oprescu.