Simona Bucura Oprescu: „România susține și va implementa în continuare măsuri concrete de îmbunătățire a condițiilor de muncă!”

Bună dimineața de la Bruxelles! Am finalizat Reuniunea PES a miniștrilor pentru muncă și probleme sociale care s-a desfășurat azi la Bruxelles. În centrul dezbaterilor prezidate de către Nicolas Schmit, comisarul european pentru locuri de muncă și drepturi sociale, s-au aflat teme importante precum Directiva europeană privind îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru lucrul pe platforme, dialogul social european, cadrul de guvernanță economică, telemunca și dreptul la deconectare.
Cu acest prilej am discutat cu comisarul Nicolas Schmit despre reformele din domeniul social și de muncă pe care le derulăm în prezent în țara noastră. România susține și va implementa în continuare măsuri concrete de îmbunătățire a condițiilor de muncă și cooperează constant în această direcție cu partenerii sociali.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.