Simona Halep a trecut ca fulgerul de optimile de la Toronto. Primele declarații ale sportivei

7

Simona Halep este iute, din ce în ce mai iute la Rogers Cup: favorita doi şi-a câştigat biletul pentru sferturi înainte de împlinirea unei ore de joc împotriva Barborei Strycova, la capătul unui meci presărat cu multe erori neforţate (35, conform statisticii oficiale, dintre care 17 i-au aparţinut româncei). Şi doar 15 lovituri câştigătoare.

Intrată pe teren clar cu scopul de a-şi impune jocul agresiv, Halep a exasperat-o pe cehoaica prinsă de acest meci într-o zi nefastă. Românca a câştigat toate mingile de break disputate în meci: a salvat două din două oportunităţi ale Barborei pe lansarea proprie şi a reuşit să convertească cinci din cinci mingi de break în game-uri câştigate pe retur. Proporţiile dominaţiei impuse de Simona sunt evidenţiate şi de faptul că sportiva noastră a închis meciul cu 11 game-uri câştigate consecutiv.

“Ieri am făcut un meci bun. Astăzi, mi-am propus să fiu puţin mai agresivă şi să domin partida. M-am descurcat destul de bine şi sunt fericită că mai am ocazia de a juca un meci aici. Returul consider că este cea mai importantă componentă a jocului meu şi acum îmi merge bine. Cred că totul mi-a mers astăzi”, este analiza făcută de Simona, la câteva zeci de secunde după ultimul punct al partidei, scrie ProSport.