Singurul om cunoscut din USR Argeș – aruncat în cursa pentru Primăria Pitești!

DISTRIBUIȚI

Singura persoana cunoscuta din USR Argeș va fi, cel mai sigur, candidatul organizației pentru Primăria Pitești! Ionuț Moșteanu a confirmat că este printre singurele persoane care poate sa nu ia un scor că cel al liberalilor din 2016.

Colegii îl împing de la spate, Moșteanu rămâne rezervat

Useristii argeșeni îl împing pe Ionuț Moșteanu să renunțe la un nou mandat de deputat și să candideze pentru fotoliul de primar al Piteștiului. Însă, actualul demnitar pare să nu își asume direct candidatura susținând că trebuie să discute și cu colegii de alianța.

“Colegii așteaptă de la mine sa îmi asum candidatura pentru Primăria Pitești. Foarte probabil mi-o voi asuma. Apoi va fi o discuție în alianța (n.r. – cu PLUS Argeș) și apoi o discuție cu PNL” a spus Moșteanu.

Alianța cu PNL – din ce in ce mai posibilă

O alianță cu PNL Argeș pentru alegerile locale devine din ce in ce mai realiste. Așa cum a anunțat Obiectiv de Argeș încă din ziua alegerilor europarlamentare, useristii vor sa meargă mână în mână cu liberalii pentru a spori șansele unui scor cat mai mare.

“Trebuie sa ii conving pe colegii mei, apoi să stau de vorbă cu cei de la PNL să îi conving că este bine sa mergem impreuna. Sunt destul de optimist!” a mai spus Moșteanu.

Mai mult, liberalii sunt cunoscuți pentru orgoliul lor, dar actualul demnitar susține că ar fi cea mai bună soluție pentru alegerile din 2020.

“Aspirațiile sunt aspirații, rezultatele sunt rezultate! Alianța 2020 a demonstrat că a câștigat oamenilor încrederea în 26 mai și putem a avea o șansă” a adăugat Mosteanu