Situație critică! Nouă persoane au murit după ce s-au vaccinat antigripal!

0

Situație care ridică mari semne de întrebare în Coreea de Nord, asta după ce nu mai puțin de nouă persoane au decedat în urma administrării vaccinului antigripal. Decesul acestor personae a survenit imediat după administrarea vaccinului antigripal și ridică mari semen de întrebare, și pentru faptul că, în această perioadă, se desfășoară o amplă campanie de vaccinare în întreaga lume.

Doar ieri, de exemplu, au fost raportate 5 astfel de cazuri, însă autoritățile spun că nu au găsit o legătură între decese și vaccinul antigripal și că nu se gândesc să suspende programul.

Distribuie prietenilor

Peste 8 milioane de oameni au fost vaccinați în cadrul programului gratuit, iar 430 dintre aceștia au raportat deja reacții adverse.

În România nu au fost raportate cazuri de gripă până în acest moment. „Este o întârziere a sezonului gripal în acest moment, din fericire. Acest lucru se datorează în bună măsură protecției individuale, ceea ce a adus la diminuarea circulației virusului gripal. O circulație mai intensă a virusului gripal probabil că va fi undeva în luna ianuarie, după părerea mea”, a declarat Rafila la Digi24.