prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șmecherie! Și-a vândut mașina, apoi a furat-o de la cumpărător!

Un tânăr de 24 de ani a crezut că face o afacere de zile mari astfel că, după ce și-a vândut autoturismul l- a furat de la cumpărător. Mai precis, după ce și-a încasat banii, a intrat în curtea cumpărătorului, un bărbat din Leordeni, s-a urcat în mașina pe care o vânduse și dus a fost.

Cumpărătorul a fost de-a dreptul șocat a doua zi când nu și-a mai găsit recenta achiziție în gospodărie. Furtul a avut loc în noaptea de 22 spre 23 martie, hoțul cumpărător bazându-se probabil, pe faptul că nu fuseseră făcute actele de vânzare cumpărare. Șmecheria nu a șinut mult, poliția a intrat pe fir, a fost găsită mașina și, implicit hoțul care a fost săltat de polițiști.

CITEȘTE ȘI: ȘOC! FOST DEPUTAT PSD, ARESTAT! ACUZAȚII GRAVE!

 „Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au continuat verificările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat  de 24 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 22 spre 23 martie a.c., bărbatul ar fi sustras un autoturism, din curtea locuinței unui bărbat din localitatea Leordeni, căruia îi vânduse autoturismul, fără a perfecta actele.

La data de 30 martie a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost  reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs