Șoc la Vama Argeș! De zece ani nimeni nu credea că se poate întâmpla!

Nimeni nu ar fi crezut vreodată că Geta Armanaschi va pleca de la conducerea Vămii Argeș! După mai bine de 16 ani, cât a condus instituția, liberalii de la Centru s-au gândit că a stat prea mult pe funcție, chiar dacă a fost guvernare PSD, PNL, PDL, și au decis să o schimbe.
Ajunsă în funcție încă din 2004, Geta Armanaschi a fost detașată la Dâmbovița. Începând de luni, viitoarea fostă șefă a Vămii Pitești va conduce, probabil din anonimatul prin care s-a consacrat în Argeș, o altă structură, urmând ca în Argeș să vină o altă persoană care se va dovedi mult mai competentă.
De precizat este faptul că nici măcar liberalii din Argeș nu au știut această mișcare. Contactați telefonic, mai mulți membrii din PNL Argeș nu au știut că eterna șefă a Vămii Argeș a fost trimisă în alt județ.
Relațiile de rudenie au propulsat-o la șefia instituției
Printre cei care au protejat-o pe Geta Armananschi şi, implicit, funcţia, au fost Cristian Boureanu şi liberalul Dan Radu Ruşanu. O proptea puternică a mai avut şefa Vămii Piteşti şi din partea primarului din Voluntari, Florentin Pandele, cu care Geta este rudă de sânge, mai precis verişori primari. O singură sincopă a avut cariera Getei Armananschi, atunci când cei de la PDL au înlocuit-o, în 2009, dar pentru scurt timp, cu Alexandru Cătănea. Retrogradată ca director adjunct la Vamă, aceasta le-a intentat proces celor din PDL, iar instanţa a repus-o repede în funcţie, demiterea ei fiind considerată abuzivă.
Doar că după ce persoanele influente au dispărut din peisajul politic național, iar Pandele a ajuns un simplu primar de Voluntari, Geta Armanaschi a pierdut susținerea și, ca prin minune, a pierdut renumele de cel mai vechi director din Argeș.