Șocant! Angajații primăriei-folosiți pe post de sclavi de primar! Acuzații înfiorătoare!

Scandal de amploare în sediul unei primării în urma căruia angajații au depus plângeri penale împotriva primarului. Concret, acuzațiile sunt de sclavie. Mai mulți angajați susțin că primarul i-a obligat să facă curățenie în casa părintească a Secretarului General al MAI, chiar în timpul orelor de lucru.

CITEȘTE ȘI:ELEV SPULBERAT PE TRECEREA DE PIETONI, ÎN FAȚA ȘCOLII! ACCIDENT GRAV!

Întregul scandal a pornit în comuna Coroieni din judeţul Maramureş după ce secretara primăriei a depus o plângere penală la Poliţie în care denunţă acuzaţiile de sclavie la adresa edilului, dar şi a secretarului general al MAI.

„Domnul primar i-a convocat în biroul dânsului pe toţi cei opt angajaţi, toţi cei prezenţi la sediul instituţiei în data respectivă. Am fost toţi prezenţi acolo la dânsul în birou şi am dispus aşa, vă rog să mergeţi la aproximativ 200 de metri de sediul instituţiei primăriei. La doamna Gabriela Ştefania să o ajutaţi la curăţenie.”, a declarat femeia.

De asemenea, angajata a mai reclamat și faptul că, după ce au fost folosiți pe post de sclavi, angajații au fost acuzați de către primar că au furat bijuterii din casa cu pricina, adresându-le tot felul de injurii. „Domnul primar a început să strige după noi hoaţelor. Una dintre ele a început să plângă.”, a adăugat angajata.

Parchetul de pe lângă judecătoria Târgu Lăpuş a deschis un dosar penal și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat în acest caz.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.