prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Bărbat înjunghiat de propriul unchi! Ambulanța și Poliția au intervenit de urgență!

O ceartă dintre un bărbat și unchiul său se putea termina tragic seara trecută după o banală ceartă în gospodăria lor din orașul Ștefănești. Din primele informații, cei doi s-au luat la ceartă, cel mai probabil după ce au băut împreună și și-au adus aminte de neînțelegeri mai vechi, iar la un moment dat bărbatul de 45 ani s-a năpustit asupra unchiului său de 62 ani. În timpul încăierării, bătrânul a reușit să pună mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat în picior pe nepot.

Scandalul a fost anunțat la 112 de către vecini, iar la fața locului s-au deplasat oamenii legii și un echipaj medical. Bărbatul de 42 a primit primele îngrijri medicale și a fost transportat la spital pentru investigații ampnunțite, iar unchiul său a fost condus la secție pentru audieri. După administrarea probatorului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

CITEȘTE ȘI: PROCURORII AU VRUT-O LA ÎNCHISOARE, DAR OLGA FLORĂREASA REZISTĂ! SENTINȚĂ ȘOC LA CURTEA DE APEL PITEȘTI!

„În seara zilei de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, un bărbat de 45 de ani, din Ștefănești, ar fi fost înțepat cu un cuțit în picior de către unchiul său, de 62 de ani, din aceeași localitate. La fața locului s-au deplasat polițiștii, dar și un echipaj medical, care a preluat bărbatul, conștient și l-a transportat la spital.

Din cercetări s-a stabilita faptul că, în urma unui conflict avut în cursul zilei de 19 ianuarie a.c., bărbatul de 45 de ani, l-ar fi agresat pe unchiul său, iar acesta l-ar fi înțepat cu un cuțit în picior. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, iar după administrarea probatoriului, bărbatul de 62 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, de bază de ordonanță. În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs