prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Bătut și tâlhărit în stradă de un copil de 14 ani! Tânărul drogat a furat 5000 euro!

Șocant! Bătut și tâlhărit în stradă de un copil de 14 ani! Tânărul drogat a furat 5000 euro! Un caz șocant s-a petrecut recent după ce un adolescent de 14 ani a mușcat, bătut și mai apoi tâlhărit o persoană, în plină stradă.  Din primele informații, se pare adolescentul era drogat când a tâlhărit o persoană căreia i-a furat 5000 euro, mai multe carduri bancare dar și acte personale. Băiatul a fost arestat pentru 30 zile.

CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! CONSILIER LOCAL PSD A APĂRUT ÎN PIELEA GOALĂ LA ȘEDINȚA DE CONSILIU LOCAL!

„ La data de 21.02.2023, o persoană de sex masculin, un minor cu vârsta sub 14 ani, precum și o altă persoană majoră, au agresat-o fizic prin loviri repetate și mușcături pe persoana vătămată în timp ce se aflau într-un autoturism parcat pe raza localității Sânpetru, pe fondul unor discuții contradictorii legate de vânzarea de cannabis. Acesteia i-au fost sustrase suma de 5000 euro, carduri bancare, precum și acte personale.

La data de 23 februarie 2023, Judecătoria Brașov a admis propunerea de arestare preventivă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, dispunând arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile.

Actele de urmărire penală au fost realizate de Secția 1 Poliție Rurală Feldioara, sub supravegherea și coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. Facem precizarea că faza urmăririi penale are ca obiect strângerea probelor necesare cu privire la existența infracțiunilor, la identificarea persoanelor care au săvârșit o infracțiune și la stabilirea răspunderii penale a acestora, pentru a se constata dacă este sau nu cazul să se dispună trimiterea în judecată.

De asemenea, punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat presupune existența unei suspiciuni rezonabile, pe bază de probe, cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de către o persoană și nu este de natură a răsturna prezumția de nevinovăție.”, precizează Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.