Șocant! Copil de 15 ani agresat sexual de pedagog! A recunoscut totul!

Șocant! Copil de 15 ani agresat sexual de pedagog! A recunoscut totul!

Un nou scandal într-o unitate de învățământ din România. Un copil de 15 ani aduce acuzații grave unui pedagog. Concret, aceasta susține că a fost abuzată de pedagog în sala de sport din internat.

CITEȘTE ȘI: PESTE 500 DE MUNCITORI ȘI 270 UTILAJE PE CEA MAI AȘTEPTATĂ AUTOSTRADĂ DIN ROMÂNIA! ÎN TOAMNĂ VA FI GATA!

Cazul a ajuns în atenția conducerii unității de învățământ care a demarat o anchetă. Ulterior bărbatul și-a recunoscut vina și a demisionat. Cazul șocant s-a petrecut recent la Liceul Tehnologic Constantin Brâncuși din Oradea.

„Copilul a venit la mine marți dimineață și mi-a povestit ce s-a întâmplat luni seară în sala de forță de la etajul IV al internatului, un spațiu pe care elevii îl au la dispoziție pentru a face mișcare. Mi-a spus că a fost molestat, mi-a relatat cum, iar eu l-am sunat imediat pe pedagogul acuzat și l-am chemat la mine în birou. A venit, a recunoscut tot și și-a dat demisia pe loc”, a declarat directorul unității de învățământ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.