prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Copilă de 14 ani violată timp de un an de șeful poliției locale!

Șocant! Copilă de 14 ani violată timp de un an de șeful poliției locale!

Un caz șocant de viol și agresiune sexuală s-a petrecut recent cu o fată de 14 ani care, timp de un an a trecut prin chinuri groaznice. Concret, copila a fost violate de zeci de ori chiar de șeful poliției locale din comuna unde locuia cu tatăl său. Fata s-a mutat cu tatăl său după ce mama sa a murit într-un cumplit accident de circulație.

CITEȘTE ȘI: DEZASTRUL DE PE A1 A ÎNDOLIAT CINCI FAMILII DIN BASCOV! TRAGEDIE IMENSĂ!

„Eu ieşeam pe afară. Şi a început să-mi dea mesaje încontinuu. Îmi dăduse cerere prima dată pe messenger. Îmi dăduse mesaj acolo că: “Ce fac? Sunt drăguţă! A trecut el cu maşina de poliţie locală. Şi a oprit lângă mine. Mi-a zis că de ce nu-i răspund la mesaje. Că sunt drăguță. Că de când m-a văzut îi place de mine. Că vrea să mă vadă.”, povestește copila.

La un moment dat, sub pretextul că o duce acasă, bărbatul a profitat de naivitatea copilei şi de situaţia financiară precară, i-a oferit şi o sumă de bani. Întreaga poveste a ieşit la iveală, abia după un an, când fata şi-a făcut curaj şi le-a povestit apropiaţilor coșmarul prin care a trecut. Fata și-a făcut curaj și a povestit totul unor rude care au sesizat poliția. În urma unei anchete, poliţistul local a fost reţinut.  Cazul şocant s-a petrecut în comuna Stejaru, judeţul Teleorman.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs