prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Doi elevi de clasa a opta-bătaie ca-n ringul de box în timpul orei!

Șocant! Doi elevi de clasa a opta-bătaie ca-n ringul de box în timpul orei!

Violența în școli între elevi pare a fi departe de a se termina. La doar două săptămâni de la începerea școlilor, apar alte cazuri de bătăi și violențe între elevi, în interiorul unităților de învățământ.

CITEȘTE ȘI: RASTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL ACCIDENTULUI CU CINCI MORȚI DE PE A1! DEZVĂLUIRI ȘOCANTE ALE UNUI MARTOR!

Este și cazul a doi elevi care, recent, şi-au împărțit pumni şi picioare ca-n ringul de box în timpul orei de franceză, de față cu profesoara. Cei doi elevi sunt în clasa a opta, iar la un moment dat, unul dintre ei ar fi făcut o remarcă răutăcioasă, ceea ce a degenerate într-o bătaie în toată regula. Imaginile au fost surprinse chiar în timpul orei de franceză, în Liceul Teoretic Negrești-Oaș, din judeţul Satu Mare.

„I-a cerut unuia să citească în limba franceză, iar alt elev a intervenind spunând: “nu-l puneţi să citească, fiindcă este emotiv”. Şi elevul a reacţionat inexplicabil.”, a declarant directorul liceului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs