prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Elev de 12 ani snopit în bătaie de angajatul școlii! A vrut să se răzbune!

Șocant! Elev de 12 ani snopit în bătaie de angajatul școlii! A vrut să se răzbune!

Acuzaţii grave la adresa îngrijitorului unei școli care este acuzat că a snopit în bătaie un elev de clasa a V-a, chiar în toaleta școlii. Din primele informații, se pare că bărbatul i-a aplicat o corecție elevului după ce l-a înjurat. Ajuns acasă, copilul i-a povestit mamei și i-a spus că îi este rău, motiv pentru care părinții au chemat ambulanța.

CITEȘTE ȘI: ZILE LIBERE ÎN PLUS PENTRU O CATEGORIE DE ANGAJAȚI! DESPRE CINE ESTE VORBA?

Incidentul a pornit de la faptul ca mai mulți elevi au ieșit la joacă într-un mic parc din curtea unității de învățământ, însă pentru preșcolari. Îngrijitorul de 61 de ani le-ar fi atras atenția copiilor, dar elevul în cauză s-ar fi contrazis cu acesta. Ulterior, bărbatul a mers după elev în baie și acolo l-ar fi lovit, lucru pe care îl și confirmă.

„O neînțelegere între un copil și un adult. Eu am vrut să îi trag peste față, a ridicat mâna şi i-am tras o palmă. Nu regret, nu nimica, pentru că acel copil e cu probleme.”, a declarat angajatul.

Mama elevului de 12 ani acuză conducerea unității de învățământ de neglijență și mușamalizare.

„Copilul mi-a venit într-o stare foarte gravă, bătut în baie. L-a leșinat, și-a pierdut conștiința copilul, s-a trezit singur, în baie, ud, înfrigurat. El, conştient săracul că se duce la ore înapoi că a cerut voie la doamna că s-a dus la baie, când s-a dus, a rugat-o pe doamna: Vă rog frumos, sunaţi-o pe mama sau daţi-mi drumul acasă că mă simt foarte rău, că m-a bătut nea Costică în baie.”, spune mama copilului.

Ce spune conducerea unității de învățământ

„Copilul, în timpul orei, s-a comportat absolut firesc, și-a luat notițe, a colaborat firesc la ore fără niciun fel de altă dorinţă sau semne că i-ar fi rău sau că ar dori să părăsească incinta școlii în vreun fel sau altul.”, susţine Roxana Nichita, director adjunct.

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs