prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant: Femeie înjunghiată de soț în parcarea Mall-ului! După atac, bărbatul a fugit!

Șocant: Femeie înjunghiată de soț în parcarea Mall-ului! După atac, bărbatul a fugit!

Clipe de groază în parcarea unui Mall după ce o femeie a fost înjunghiată de soțul ei, cu care, în momentul de față, se află în process de divorț. Totul a pornit de la o ceartă și, într-un acces de furie, bărbatul a scos un cuțit și a înjunghiat-o, după care a fugit.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: „M-A LUAT DE GÂT, MI-A DAT DOUĂ PALME! AM CREZUT CĂ O SĂ MOR!” DECLARAȚII HALUCINANTE ALE COPILULUI BĂTUT DE PROFESOARĂ!

Câțiva martori au sunat la 112 și au cerut ajutor. Din fericire, medicii ajunși la fața locului au constatat faptul că femeia nu are lovituri grave şi este conştientă. Din primele informații, se pare că, în urmă cu aproximativ două săptămâni, femeia l-a reclamat pe bărbat, spunând că i-a furat geanta și cerând un ordin de protecție. Însă, a doua zi femeia i-a anunţat pe anchetatori că s-a împăcat cu el şi îşi retrage plângerea, deoarece îşi recuperase bunurile sustrase. Incidentul șocant s-a petrecut în parcarea mall-ului Vivo din Constanţa.

„Am fost solicitaţi să intervenim la o persoană care prezintă plăgi, la Centrul Comercial Vivo. Persoana este conştientă, asistată medical de Smurd C şi Smurd B.”, au transmis reprezentanţii ISU.

„La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 11.30,  polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană de sex feminin ar fi fost agresată fizic în parcarea unui mall din municipiul Constanța. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cercetările în acest caz sunt în derulare, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.”, a transmis IPJ Constanţa.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs