prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Fost primar săltat pentru proxenetism! Copile de 11 ani-abuzate sexual!

Șocant! Fost primar săltat pentru proxenetism! Copile de 11 ani-abuzate sexual!

Șocant! O fetiță de 11 ani, dar și alte minore, au fost abuzate și traficate de o rețea de infractori destructurată săptămâna trecută de DIICOT. Șeful grupului infracțional ar fi un fost primar, reținut deja alături de mai multe persoane.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! CUNOSCUT MEDIC PITEȘTEAN-MORT ÎNTR-UN GRAV ACCIDENT DE CIRCULAȚIE!

Procurorii au efectuat 13 percheziții domiciliare în Caraș-Severin la adresele mai multor persoane bănuite de trafic de minori. Surse judiciare spun este vorba de Omer Radovancovici, fostul primar al localității Pojejena din Caraș-Severin. Din primele informații, se pare că fostul edil a mai avut deja probleme cu legea, fiind condamnat și în trecut într-un dosar de trafic de țigări.

„Din cercetări a rezultat că, în perioada mai-octombrie 2023, un bărbat ar fi convins-o pe femeia cu care ar fi avut o relaţie extraconjugală să o determine pe fiica ei minoră, de 11 ani, şi pe nepoata acesteia, majoră, să asiste, să participe şi ulterior să efectueze acte de natură sexuală în vederea exploatării sexuale a celor două victime. Inculpata a acceptat şi uzând de autoritatea pe care o avea asupra celor două persoane vătămate le-a determinat să satisfacă cererile inculpatului, fiind exploatate sexual în beneficiul acestuia.

De asemenea, inculpatul, împreună cu alţi suspecţi, a constituit un grup infracţional organizat. Au participat la partide de vânătoare organizate pe un fond de vânătoare din judeţul Caraş Severin. Au fost folosite inclusiv arme de vânătoare deţinute ilegal, arată procurorii DIICOT. Carnea de vânat rezultată a fost procesată şi ulterior comercializată sau oferită cadou în scopul obţinerii unor servicii de interes pentru membrii grupului.

Totodată, în cadrul întrunirilor şi petrecerilor cu circuit închis la care au participat membrii grupului şi persoane din anturajul acestora, inculpatul a înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe femei, în scopul obţinerii unor foloase.”, precizează procurorii.

De asemenea, a fost reținută și mama copilei de 11 ani dar și concubinul acesteia.

„În cursul zilei de vineri au fost puse în aplicare 13 mandate de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă. Până în prezent au fost identificate 5 persoane vătămate majore. În urma cercetărilor efectuate, procurorii DIICOT Caraş-Severin au dispus măsura preventivă a reţinerii faţă de inculpat pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori, trafic de persoane, proxenetism, act sexual cu un minor, corupere sexuală a minorilor, constituirea unui grup infracţional organizat în scopul comiterii unor fapte grave din sfera infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept. Aceeaşi măsură preventivă a fost dispusă şi faţă de femeie, aceasta fiind acuzată de săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori, trafic de persoane şi corupere sexuală a minorilor.”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs