prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Mecanic de locomotivă depistat pozitiv la cannabis în timpul programului!

Șocant! Mecanic de locomotivă depistat pozitiv la cannabis în timpul programului!

Un caz șocant s-a petrecut recent după ce un mechanic de locomotivă a fost depistat pozitiv la cannabis, chiar în timpul programului de lucru. Ați doi colegi de-ai bărbatului, care desfăşurau activităţi de manevră, au refuzat testarea pentru depistarea substanţelor psihoactive. Cei trei s-au ales cu dosare penale.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: „M-A LUAT DE GÂT, MI-A DAT DOUĂ PALME! AM CREZUT CĂ O SĂ MOR!” DECLARAȚII HALUCINANTE ALE COPILULUI BĂTUT DE PROFESOARĂ!

Concret, este vorba despre o acțiune CFR pentru depistarea angajaților care consumă alcool sau substanțe psiho-active în timpul programului de lucru. Bărbatul depistat pozitiv este din Buzău.  Acţiuni similare au avut loc în ultimele zile şi pe raza sucursalelor Bucureşti, Craiova şi Cluj şi se vor desfășura şi în perioada următoare, a anunțat CFR Călători.

„Reprezentanţii Revizoratului General de Siguranţa Circulaţiei din cadrul companiei împreună cu reprezentanţi ai Poliţei Transporturi Buzău au desfăşurat activităţi specifice la Revizia de Vagoane Călători din staţia CF Buzău, în cadrul planului de acţiune „Rail Action Week”, pentru depistarea mecanicilor de locomotivă care desfăşoară serviciul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive.

În urma acestor acţiuni de control, un mecanic de locomotivă a fost depistat pozitiv la substanţa THC (canabis) la testarea rapidă, iar alţi 2 mecanici de locomotivă care desfăşurau activităţi de manevră au refuzat testarea pentru depistarea substanţelor psihoactive, ulterior refuzând şi prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea substanţelor psihoactive în sânge. Celor în cauză li s-au întocmit dosare penale, sub aspectul comiterii infracţiunilor de prezenţă la serviciu sub influenţa substanţelor psiohactive (conform art. 331 alin.2 Cod Penal) şi neîndeplinirea datoriilor de serviciu sau îndeplinirea lor defectuoasă (conform art. 329 alin. 1 Cod Penal). ”, se arată într-un comunicat remis de CFR Călători.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs