prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Pompieri acuzați de furt în timpul unei misiuni! Lipsesc bijuterii de 100 mii euro!

Șocant!  Pompieri acuzați de furt în timpul unei misiuni! Lipsesc bijuterii de 100 mii euro!

Mai mulți pompieri sunt acuzați de proprietarii unui magazin de bijuterii că i-au lăsat fără bunuri de 100 mii euro chiar în timpul unei misiuni. Se pare că, povestea a început în urmă cu doi ani, în momentul în care bijuteria a luat foc iar proprietarii au solicitat sprijinul pompierilor. După ore de luptă cu flăcările, când incendiu a fost stins, proprietarii au inventariat bijuteriile din magazin şi ar fi constatat că le lipsesc bunuri în valoare de 100.000 de euro. Cum în timpul focului nu ar fi intrat nimeni, oamenii au depus plângere la Poliţie şi la Parchetul Militar.

CITEȘTE ȘI: COPILAȘ DE 5 ANI-MOARTE SUBITĂ! TRAGEDIE DE NEDESCRIS ÎNTR-O FAMILIE DIN PITEȘTI!

Iniţial, plângerea depusă de proprietarii magazinului împotriva pompierilor, a fost depusă la Poliţie, dar cauza a fost trimisă la Parchetul Militar. Oamenii spun că pompierii sunt vinovați deoarece atât pe durata intervenţiei, dar şi pe perioada cercetării la faţa locului, nimeni nu a avut voie să intre în magazin. Doar pompierii au avut acces.

Proprietarii acuză că, desi la acel moment Parchetul Militar a fost deschis un dosar penal in REM,  cazul a trecut de la un procuror la altul iar investigaţiile continua și în present. Mai mult, aceștia susțin că nu au fost chemaţi la audieri. Incidentul șocant s-a petrecut la un magazin de bijuterii aflat în complexul Prosper din Capitală.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs