Șocant! Primar bătut în plină stradă de un preot și amanta sa! A ajuns la spital!

Șocant! Primar bătut în plină stradă de un preot și amanta sa! A ajuns la spital!

Caz șocant petrecut recent! Un preot a fost suspendat de Arhiepiscopie după ce a bătut, în plină stradă, un bărbat. Din primele informații, se pare că este vorba despre primarul orașului Cernavodă, Liviu Negoiță, care a fost agresat și lovit de preot și de o femeie care îl însoțea. Potrivit presei locale, se pare că femeia care îl însoțea pe preot și care l-a ajutat să-i aplice corecția primarului, este chiar amanta sa. Edilul susține că mergea către casă în momentul în care cele două persoane au apărut din spatele lui și l-au lovit cu piciorul, iar apoi acesta i-ar fi aplicat o lovitură peste mâna cu care ținea telefonul cu care ar fi încercat să înregistreze momentele agresiunii.

CITEȘTE ȘI: ANUNȚUL MOMENTULUI PENTRU ȘOFERI! AUTOSTRADĂ DE LA PITEȘTI LA CONSTANȚA! CÂND VA FI DATĂ ÎN FOLOSINȚĂ! VIDEO!

„În jurul orei 21:15, în drumul meu către casă, mergeam pe jos, pentru că locuiesc la circa 300 de metri de primărie, m-au așteptat pur și simplu, știau că trec pe acolo. Au venit în spatele meu două persoane, care fac parte dintr-un partid, și m-au agresat cu picioarele, cu pumnii, cu capul, au tras de mine și mi-au spart și telefonul. Era preotul Florian Bărbulescu și o doamnă. Am fost de două ori la Parchet unde am depus plângere și e posibil să fiu solicitat la Medicina Legală. Am depus plângere prima oară, pentru lovire, distrugere și ultraj, apoi am fost din nou pentru a fi audiat ca parte vătămată. Este ultraj, pentru că eram în timpul serviciului, indiferent că era noapte sau dimineață. Nu am ripostat pentru că nu am vrut să ripostez, dar am depus plângere și la Arhiepiscopie, și am observat că au ripostat imediat, pentru asta am tot respectul.”, a declarat primarul orașului Cernavodă.

Reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului au precizat și ei că au luat act de cele întâmplate și că preotul a fost suspendat pe perioadă maximă.

„În legătură cu situația de la Cernavodă, Arhiepiscopia Tomisului precizează că preotul Florian Bărbulescu se află în prezent sub ancheta Centrului Eparhial, fiind suspendat de la slujire. Regretăm evenimentul produs și așteptăm ca autoritățile în drept să își îndeplinească datoria. Conform legislației bisericești perioada maximă de suspendare înainte de finalizarea anchetei și începerea procesului canonic este de 30 de zile. În cazul părintelui, este vorba despre suspendarea pe perioada maximă începând de astăzi.”, au precizat reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.