prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șocant! Scandal, lovituri şi înjurături între două femei la restaurant! A intervenit poliția!

Șocant! Scandal, lovituri şi înjurături între două femei la restaurant! A intervenit poliția!

Scandal, lovituri şi înjurături pe terasa unui restaurant. Și, de data acesta între femei, nu între bărbați. Concret, două femei și-au împărțit pumni și picioare după ce una dintre ele i-a furat celeilalte un colier și nu a vrut să îl înapoieze.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: „M-A LUAT DE GÂT, MI-A DAT DOUĂ PALME! AM CREZUT CĂ O SĂ MOR!” DECLARAȚII HALUCINANTE ALE COPILULUI BĂTUT DE PROFESOARĂ!

Totul a degenerat foarte repede iar bătaia între cele două femei a atras privirile tuturor clienților care au și imortalizat momentul. În ajutorul femeii care ar fi păgubite vine şi un alt bărbat, care, sub ameninţări, o îndeamnă pe femeie să înapoieze lănţişorul.

La fața locului a sosit un echipaj de poliţie pentru a aplana scandalul şi a început o anchetă pentru a stabili cu exactitate de la ce a pornit cearta. Incidentul șocant s-a petrecut recent pe o terasă din Eforie.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs