Social democraţii argeşeni se bat între ei pentru a ţine audienţe!

DISTRIBUIȚI
PSD Ag

După luni de aşteptări, PSD Argeş a decis să se reîntoarcă către cetăţeni. Asta după ce organizaţia de pensionari a făcut presiuni ca liderii organizaţiei locale şi parlamentarii, care au câştigat mandatele cu un scor impresionant, să asculte nevoile cetăţenilor din judeţ.

E drept, social democraţii s-au bătut atât de tare care să fie primii pentru a primi în audienţă votanţii, încât nici până acum nu a apărut tabelul cu liderii din Biroul Politic Judeţean şi parlamentarii care vor ţine audienţe. Nu am spune asta dacă lista repectivă nu ar fi trebuit să fie gata pe 22 ianuarie…

În mod teoretic, cetăţenii vor fi primiţi de luni până joi de către consilierii locali, primari sau oameni cu funcţii în organizaţia judeţeană, urmând ca vinerea să îşi facă apariţia deputaţii şi senatorii. Dar cum am spus şi la începutul frazei, totul este teoretic.

Dacă timp de un an şi jumătate, cea mai puternică forţă politică din Argeş (şi chiar de la nivel naţional) nu s-a sinchisit să asculte votanţii, de ce ar face-o acum?