Șofer argeșean de TIR, erou în Elveția!

2

Ce nu a reuşit Poliţia din Elveţia a reuşit un argeșean. Daniel Stănescu, un şofer de TIR, a dat pe mâna Poliţiei o bandă de spărgători de maşini. Bărbatul i-a surprins în flagrant, i-a filmat şi le-a dat înregistrarea autorităţilor. Cei doi infractori, un bărbat şi o femeie, au fost încătuşaţi şi riscă acum ani grei de închisoare. Poliţia din Elveţia se chinuia de ani buni să îi prindă pe infractorii care au terorizat parcările supermarketurilor elveţiene.

Într-o zi obişnuită de muncă, Daniel Stănescu şi-a parcat tirul într-o benzinărie din Dudingen, când i-a atras atenţia o femeie care s-a urcat într-o maşină. Din acelaşi autoturism, a coborât un bărbat care a încercat să forţeze portiera unei maşini. Aşa că, a filmat tot ce i s-a părut suspect şi a sunat imediat la Poliţie.

În timp ce filma, Daniel a văzut cum bărbatul a reuşit să intre într-o maşină cu geamul deschis şi să plece cu bunurile lăsate nesupravegheate de proprietar.

În doar câteva minute, poliţiştii chemaţi de Daniel le-au pus cătuşe celor doi infractori. Banda acţiona de ani buni în zona supermarketurilor din Elveţia şi oamenii legii se chinuiau de mult timp să îi prindă. Acum, şoferul care i-a dat pe mâna oamenilor legii a ajuns erou în presa din Elveţia.