prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Șoferii care trebuie să plătească pentru a putea circula cu mașina pe străzile României! Intră în vigoare în două săptămâni!

Șoferii care trebuie să plătească pentru a putea circula cu mașina pe străzile României! Intră în vigoare în două săptămâni!

CNAIR a anunțat recent că o categorie de șoferi români va fi nevoită să achite noi taxe pentru a mai putea circula pe drumurile publice. Concret, este vorba despre deținătorii de vehicule istorice care, începând cu 16 octombrie, au obligația de a plăti tariful de utilizare și tariful de trecere pe rețeaua de drumuri naționale din România.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. CUMPLIT! FEMEIE ÎNJUNGHIATĂ ȘI LĂSATĂ SĂ MOARĂ ÎN AGONIE! DETALII TERIFIANTE!

„CNAIR informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale, deținători de vehicule de interes istoric, că în conformitate cu prevederile Legii nr. 226/2023 privind aplicarea unor tarife rutiere pe rețeaua de drumuri naționale din România, la data intrării în vigoare a acesteia, exceptarea vehiculelor istorice de la obligația de plată a rovinietei şi a tarifului de trecere, stabilită în conformitate cu prevederile Ordonanței Guvernului nr. 15/2002, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 424/2002, cu modificările şi completările ulterioare, încetează.

Astfel, începând din 16 octombrie, zi până la care CNAIR va finaliza procesul de prelucrare a datelor privind vehiculele istorice care au fost înscrise în baza de date a Sistemului informatic de emitere, gestiune, monitorizare şi control al rovinietei cu vehicule exceptate, în vederea eliminării din aceasta, utilizatorii vehiculelor istorice au obligația de a achita tariful de utilizare și tariful de trecere pe rețeaua de drumuri naționale din România.”, au anunțat reprezentanții CNAIR.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs