Sofianu: „Suntem singurul judeţ din România condus de un șef de morgă”

DISTRIBUIȚI
sofianu, pnl, primarie, cj, nepotism

Liberalul Narcis Sofianu a lansat o serie de atacuri dure la adresa președintelui Consiliului Județean Argeș! Președintele Ligii Aleșilor ai PNL Argeș susține că „suntem singurul județ din România condus de un șef de morgă”.

Mai mult, situația gravă a drumurilor județene și a lipsei de investiții l-a făcut pe liberal să critice în termini duri activitatea conducerii CJ Argeș.

„Chiar și la CJ, vreau sã spun că pe lângă faptul că suntem singurul judeţ din România condus de un șef de morgă, avem acolo numai oameni înguști la minte, oameni care nu ascultă și alte păreri. Domnul Manu mai are imagine de gropar. Vorbim despre gropile pe drumurile județene. A făcut lacuri de pește în gropile din drumurile județene. Domnul Manu face doar protocoale și atât. Tot ce înseamnă PSD Argeș înseamnă sifonare de fonduri. Proiectele pe bani europeni din Argeș sunt un fiasco total. Să ne amintim de Molivișu, asfaltarea de pe Valea Vâlsanului. Să știți că de-a lungul timpului au mai ajuns pe la CJ și oameni capabili, dar au fost îndepărtați. Nu ai ce căuta la CJ dacă nu ești incompetent, dacă nu ești hoţ”, a spus Sofianu.