Solicitare neobișnuită pentru salvamontiștii argeșeni!

salvamont pompieri zapada smurd

Salvamontiștii argeșeni au primit în cursul zilei de ieri o solicitare mai puțin obișnuită. O femeie a solicitat ajutorul salvatorilor montani pentru… a-și recupera telefonul. Toată discuția a fost publicată pe pagina oficială de Facebook a Salvamont Argeș.

„Din ciclul “Hai sa ne distram impreuna!”

Apel direct, astazi… o voce feminina, placuta, vioaie.

“- Buna ziua, ma numesc …. si as dori sa va cer ajutorul. Va rog sa ma ascultati…” Ma incordez si ma gandesc cine e de serviciu, pe cine stiu ca e disponibil azi…

“- Am urcat ieri pe Negoiu, prin Strunga Dracului.” Ups, imi zic, colegii de la Negoiu ar fi mai aproape, pana ajung cei din Cota 2000 si Balea Lac.

“- La coborare, am scapat telefonul pe un valcel lateral” Ei, si? Imi zic… “Care ar fi sansele sa il recuperez? Stiti, am informatii foarte importante pentru mine in acel telefon!”. Nu-mi vine sa cred…

“- Zero, niciuna!” zic eu.

“- Da, dar sa stiti ca i-am gasit carcasa, deci e pe acolo!”

“- Imi pare rau, noi salvam oameni, nu cautam telefoane intr-un valcel inzapezit, sub Negoiu. Acul in carul cu fan e nimic fata de ce vreti dumneavoastra!”

“- Nici daca platesc?”

“- Puteti plati un ghid montan ca sa va insoteasca pana acolo. Noi nu cautam telefoane contra cost…”

Vizibil dezamagita, usor enervata, ma saluta si inchide.

Morala: daca derapati cu autoturismul, dar nu sunteti raniti, daca va pierdeti telefonul, daca pica netul la cabana, va rugam sa nu apelati Salvamont. Ati putea bloca linia pentru o alarma reala” au postat salvamontiștii argeșeni pe pagina oficială de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here