Sorina Marin: Au activat celula de criză „Codul roșu pentru Prefectură”

325

Au început luptele acerbe în PNL Argeș pentru funcțiile de prefect și directori de deconcentrate! După ce a fost lansat zvonul că fostul candidat la alegerile europarlamentare din partea filialei argeșene a liberalilor, Sorina Marin, se pare că s-a demarat o campanie mediatică de denigrare a liberalei.

„Ce ne facem dacă vine Sorina Marin la Prefectură? Nu ne iartă! E legistă!”

După speculațiile apărute în presă, Sorina Marin a postat pe pagina personală de Facebook un drept la replică prin care demontează toate acuzațiile care i-au fost aduse.

„Speculațiile din mediul public argeșean potrivit cărora m-aș afla printre cei vizați pentru funcția de prefect, au dus la o isterie generală în rândul primarilor cu probleme in justiție si nu numai. Astfel că, au activat celula de criza „Codul roșu pentru Prefectură”: „Ce ne facem dacă vine Sorina Marin la Prefectură? Nu ne iartă! E legistă!”. Și pentru că nu am nicio funcție politică și sunt funcționar public de carieră cu experiență de aproape 20 de ani în administrația publică, au decis să mă denigreze pe linie profesională în mass-media” a postat Sorina Marin.
„Îndeplinesc toate condițiile impuse de lege pentru a fi numită într-o funcție de demnitate publică”

Mai mult, Sorina Marin a spus că această campanie a fost demarată de aceași oameni care au încercat, prin orice metode, să o demită din funcțiile pe care le-a deținut la Agenția pentru Protecția Mediului Argeș.

„Vorbesc de aceeași celulă de criză și de (crize) care în perioada 2010 – 2012 m-a dat afara, pe nedrept, de la serviciu, mi-a fabricat dosare penale pe care le vantură și acum etc., aceași celulă de criză cu care M -AM LUPTAT și pe care AM INVINS-O ÎN JUSTITIE.
Toate plângerile lor penale s-au dovedit NEFONDATE, fiind soluționate cu Neînceperea Urmăririi Penale (NUP). Și ca sa depășim nivelul speculativ, pot spune că, DA, îndeplinesc toate condițiile impuse de lege pentru a fi numită într-o funcție de demnitate publică, dacă așa va considera Guvernul.
În final, pentru toți DETRACTORII mei, indiferent cine sunt, și pe cine reprezintă, am un singur mesaj: ,,Doamnelor/Domnilor, o să pierdeți și de data aceasta”!” a concluzionat Sorina Marin.