prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Sorinel Copilul de Aur condamnat la închisoare! A fost prins drogat la volan!

Cunoscutul manelist Sorinel Copilul de Aur a fost condamnat definitiv la un an și două luni de închisoare cu suspendare de magistrații Tribunalul București. Alexu Cristian Sorin a fost prins în vară conducând sub influența băuturilor alcoolice, iar în momentul în care a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul a fost pozitiv. Mai mult, în urma controlului, oamenii legii au descoperit și droguri de mare risc în autoturismul manelistului.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE ÎN FAMILIA LUI ADRIAN MUTU! DOLIU IMENS!

Recent, acesta a fost trimis în judecată, iar în această dimineață magistrații l-au condamnat pe Sorinel Copilul de Aur la un an de închisoare pentru conducerea unui autoturism sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și l șase lunipentru deținere de droguri de mare risc. Judecătorii au contopit pedepsele, astfel încât a rezultat o sentință de un an și două luni de închisoare cu suspendare. Mai mult, artistul este obligat să presteze muncă în folosul comunității pentru o perioadă de 60 zile.

„Soluția pe scurt: În baza art. 336 al. 2 C. Pen., cu aplic. art. 396 al. 1 şi 2 C. Pr. Pen., condamnă pe inculpatul Alecu Cristian Sorin, la pedeapsa de 1 an închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. În baza art. 4 al. 1 și 2 din Legea 143/2000, cu aplic. 396 al. 1 şi 2 C. Pr. Pen., condamnă pe inculpatul Alecu Cristian Sorin, la pedeapsa de 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, în vederea consumului propriu, de droguri de mare risc.

În temeiul art. 38 al. 1 C. Pen. şi art. 39 al. 1 lit. b C. Pen., contopeşte pedepsele aplicate inculpatului în pedeapsa cea mai grea, aceea de 1 an închisoare, la care va adaugă un spor de 2 luni (o treime din cealaltă pedeapsă), pedeapsa rezultantă fiind de 1 an și 2 luni de închisoare.

În temeiul art. 91 al. 1 C. Pen. suspendă executarea pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, ce se calculează de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri.

În temeiul art. 93 al. 1 C. Pen. obligă inculpatul să respecte pe durata termenului de supraveghere următoarele măsuri de supraveghere:

  1. a) să se prezinte la serviciul de probațiune, la datele fixate de acesta;
  2. b) să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa;
  3. c) să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței şi orice deplasare care depășește 5 zile;
  4. d) să comunice schimbarea locului de muncă;
  5. e) să comunice informații, documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență.

În temeiul art. 94 al. 1 C. Pen., pe durata termenului de supraveghere, datele prevăzute în art. 93 al. 1 lit. c-e C. Pen. se comunică Serviciului de Probațiune Bucureşti.

În temeiul art. 93 al. 2 lit. b C. Pen. impune inculpatului obligaţia să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de serviciul de probaţiune sau organizate în colaborare cu instituții din comunitate”, transmit magistrații.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs