Spectacol caritabil pentru o elevă de doar 10 ani, în centrul Câmpulungului!

18

Într-o zi de duminică cu soare arzător şi sub ameninţarea unei ploi care şi-a amânat avântul până au plecat copiii acasă, în piaţa primăriei Câmpulung a avut loc un eveniment de suflet: un spectacol caritabil pentru ajutorarea unei eleve în clasa a IV-a de la Şcoala Gimnazială „Nanu I.Muscel”.

Pentru Ana Maria, fetiţa cu probleme de sănătate care are nevoie de bani pentru tratament, pe scena pusă la dispoziţie cu generozitate de Ionuţ Neacşu au urcat colegii de la şcoală, pregătiţi de profesorul Clara Marinescu, oferind spectatorilor un regal de muzică şi dans.

Le-au fost alături copiii de la Clubul „Dance Team”, condus de Silviu Dobriţa, iar spectacolul a fost prezentat de unul dintre iniţiatorii evenimentului, profesorul Ciprian Neculăescu de la Şcoala „Nanu Muscel”. Invitaţii speciali au fost actorii de la „Gaşca Bambilici”, iar printre cei care au susţinut strângerea de fonduri pentru Ana Maria s-a aflat şi primarul Liviu Ţâroiu.

Silviu Dobrița și colegul nostru de presă, Ciprian Neculăescu sunt la al doilea eveniment caritabil pe care le-au organizat în Câmpulung. Primul și el de înaltă ținută a fost pentru Alexandru Diaconu, un elev care și el suferă din cauza unor probleme grave de sănătate.