Spectacol grandios pe stadion în memoria Prințului din Trivale! FC Argeș 1998 – Dinamo 2000, în Finala Legendelor!

51

După ce în această vară Primăria Pitești a cumpărat brandul FC Argeș și a reușit să readucă echipa pe harta fotbalului românesc, autoritățile locale mai pregătesc încă o surpriză piteștenilor care iubesc sportul rege. Duminică, 3 septembrie 2017, de la ora 17.30, stadionul Nicolae Dobrin va fi  gazda unui meci demonstrativ între componenții echipelor FC Argeș 1998 și Dinamo 2000, ultimele generații de excepție ale celor două cluburi.

Se pun la punct ultimele detalii

Evenimentul intitulat ”Finala Legendelor” este organizat de promotorul Adrian Troscenco, în colaborare cu SR Consulting, fi rma lui Sorin Radu, component al echipei FC Argeș 1998, Primăria Pitești și clubul FC Argeș. Adrian Troscenco este un mare fan FC Argeș și a pus în scenă, acum câteva săptămâni, la Câmpulung, un alt eveniment fotbalistic intitulat ”Meciul lui Dobrin”. Troscenco a fost prezent și la partida de la Pitești dintre FC Argeș și Știința Miroslava pentru a discuta cu autoritățile locale ultimele detalii ale acestui eveniment.

Fostele glorii revin pe gazon

„Meciul Stelelor” este dedicat memoriei lui Nicolae Dobrin, cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor care în 2017 ar fi  împlinit 70 de ani. Organizatorii vor comemora în același timp și 10 ani de dispariția „Gâscanului”. Pe teren vor putea fi  văzuți Bogdan Vintilă, Dani Coman, Vasile Popa, Jean Barbu, Constantin Schumacher, Adrian Mutu, Nicolae Diță, Vali Năstase, respectiv Ionuț Lupescu, Florin Prunea, Florentin Petre, Adrian Mihalcea, Jean Vlădoiu, Liviu Ciobotariu și mulți alții.

Licitaţie de tricouri în scop caritabil

„Finala Legendelor” va benefi cia de tricouri dedicate special acestui eveniment. Acestea vor fi  inscripționate cu numele jucătorilor de la FC Argeș și Dinamo, dar și cu sigla aniversară . După terminarea partidei, tricourile vor fi  vândute în cadrul unei licitații, banii încasați urmând să fi e donați unui caz special.

Sesiune de autografe în Piaţa Milea

Promotorul acestui eveniment, împreună cu reprezentanții Municipalității, vor organiza vineri, 1 septembrie 2017, o conferință de presă la Primăria Pitești la care va participa și câte un jucător de legendă a celor două echipe. Pe 3 septembrie, de la ora 14, o parte din actorii care vor pune în scenă acest spectacol fotbalistic vor participa la o sesiune de autografe care va avea loc în Piața Primăriei Pitești după care vor merge la stadion pentru a pregăti partida. Iubitorii fotbalului sunt așteptați la acest meci demonstrativ în număr cât mai mare, intrarea spectatorilor la stadion fi ind liberă.