Spitalul Câmpulung refuză sponsorizare, după sponsorizare!

Medicii și asistentele sunt în prima linie, sunt eroii noștri, ne lăudăm cu acest lucru, susținem prin cuvinte măgulitoare pe paginile de socializare acest lucru, dar realitatea este cu totul alta.

Medicii detașați de la Câmpulung stau în condiții de Evul Mediu puse la dispoziție de primăria Câmpulung, pentru că un hotel cedat în vremuri de pandemie de un om de afaceri cu suflet din orașul de la poalele Mateiașului s-a ocupat cu izolați din rândul cadrelor medicale. În hârtii sunt doar locuințele primăriei alocate pentru medici în realitate sunt ocupate de alții care nu au nicio treabă cu medicina sau spitalul.

De-a lungul timpului consilierii locali au cerut ca aceste locuințe să fie inventariate și reabilitate, dar s-a pus accent pe alte lucruri, pe lucrări de reabilitare care nu au fost finalizate nici până în ziua de astazi. Iar mai mult decât atât spitalul Câmpulung este de gradul 5 și funcționează precum capra ciută care mai și împunge.

Distribuie prietenilor

Într-o situație de pandemie, spitalul Câmpulung refuză sponsorizare, după sponsorizare! Medicilor li se impune să aducă sponsorizări, pe motiv că nu sunt bani și trebuie limitate cheltuielile, iar atunci când aceștia primesc o sponsorizare conducerea spitalului refuză să pună parafa pe contractele de sponsorizare, încurcând firmele care fac acest gest de caritate și rușinea să rămână pe obrazul medicului care s-a implicat pentru a salva această situație.

Mai mult decât atât medicii pensionari care încă mai profesează în număr la spitalul Câmpulung sunt în concediu medical de frica Covid-19, în vremuri când Ordonanțele militare interzic acest lucru.

Mai nou conducerea spitalului vrea să refuze și aparatul performant de testare Covid 19. Probabil directorul Nicolae Alexe consideră acest lucru, prea multă bătaie de cap, iar personalul de la laborator trebuie instruit în acest sens, și sunt alte sume de bani cheltuite, și cum dumnealui se plânge de bani permanent nu găsește altă soluție, decât un NU categoric.