Spitalul de nebuni s-a mutat la Ștefănești!

18
stefanesti, arges, zilele orasului

Scandalurile, bătăile și conflictele au ajuns ceva „normal” la Primăria Ștefănești. După o perioadă în care primărița Ioana Jenica Dumitru s-a răzvrătit și a înjurat partidul care s-a riscat și a defilat cu ea în campania electorală și a „înscăunat-o” în fotoliul de primar, ieri consilierele sale s-au luat la bătaie.

Lavinia Năstase și Luiza Dobrescu au avut un veritabil meci de box în incinta primăriei. Fiecare susține că cealaltă parte este vinovată și că totul a pornit, fie că Lavinia a scuipat-o pe Luiza dobrescu, fie că de la un simplu comentariu legat de banii pentru salariile angajaților de la Centrul Cultural Ștefănești a degenerat și Lavinia Năstase s-a ales cu nasul spart.

Mai mult, disputele dintre consilierii locali și primărița au ajuns la stadiul de sabotaj. Sau cel puțin așa dă de înțeles Ioana Jenica Dumitru, care organizează ședințe de Consiliu Local după bunul plac. Mai exact, de cele mai multe ori nu respectă termenul legal de 24 de ore și anunță aleșii locali că peste două, trei ore sunt ședințe extraordinare. Și după se plânge pe Facebook că nu vine nimeni… Și asta, pentru că oamenii au un serviciu stabil și nu pot să lipsească după bunul plac al primăriței…