Sportiv american, acuzat de crimă

DISTRIBUIȚI

Aaron Hernandez, jucător de fotbal american în NFL, a fost acuzat de crimă de autoritățile americane.

Hernandez (23 de ani) a fost arestat în casa sa din Boston, fiind considerat principalul suspect în cazul crimei lui Odin Lloyd (27 de ani), care era de asemenea un jucător de fotbal american.

Hernandez a fost scos de sub contract imediat de gruparea New England Patriots. De asemenea, liga profesionistă americană a precizat într-un comunicat că incidentul este ”foarte tulburător”.

Jucătorul de fotbal american are o reputație foarte proastă, el mai fiind implicat în scandaluri în legătură cu lupte ilegale de câini și jocuri de noroc. Hernandez a declarat că este nevinovat.

Familia sportivului decedat susține că Lloyd și Hernandez, care erau prieteni apropiați, s-au certat cu câteva zile înainte ca primul să fie ucis.

Camerele de supraveghere din casa lui Hernandez îl arată pe acesta plecând cu o armă de foc asupra sa în seara crimei.

În februarie, un alt bărbat l-a dat în judecată pe Hernandez, susținând că a fost împușcat în față de acesta. Alexander Bradley și-a pierdut un ochi în acest incident, însă poliția din Florida nu a putut continua cazul, după ce victima și-a retras plângerea.

Hernandez este unul dintre cei mai bine plătiți jucători din NFL. Anul trecut, el a semnat un contract valabil pe cinci ani, care urma să îi aducă 40 de milioane de dolari.