Sportivi piteșteni, campioni naționali la street dance!

Clubul “Total Dance Pitești” a reprezentat orașul nostru, în ziua de 20 aprilie 2024, la Campionatul Național de Street Dance și Breaking, organizat de Federația Română de Dans Sportiv la București. Sportivii din cele două trupe și două echipe de duo, pregătite la cursurile de dans din cadrul Centrului Cultural Pitești, coordonați și antrenați de coregrafii Lisa Maria Schieb și Marin Alexandru Antonio, s-au întors cu titluri de Campioni și Vicecampioni.
Titlurile de Vicecampioni Naționali au fost câștigate de trupa Gurlz Rulez (categoria 10-12 ani) și de trupa Mafia Balerinelor (categoria 13-15 ani). Titlurile de Campioni Naționali au fost adjudecate de Nora Gheorghe și Maria Iliescu, la categoria de duo 10-12 ani, și de Lisa Maria Schieb și Marin Alexandru Antonio, la categoria de duo adulți. „A fost un concurs greu, deoarece au fost foarte mulți participanți din toate zonele țării și nivelul lor de pregătire a fost foarte ridicat. Dar, după multă muncă și depășirea tuturor emoțiilor, membrii grupei de performanță a clubului nostru au câștigat titlurile de campioni și vicecampioni naționali”, informează coregraful și arbitrul internațional de dans sportiv Alfred Schieb.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.