Sportivii din Câmpulung au protestat pentru că li s-a închis sala! VIDEO

37

Sportivii din Câmpulung au protestat pentru că li s-a închis sala! A fost organizat la Câmpulung un protest pașnic pentru că s-a închis sala de fitness! Menționăm faptul că la Câmpulung funcționează doar o singură sală de fitness în condițiile în care alte zone publice unde se putea face sport s-au închis.

Cei care o manageriază au fost înștiințați prin hotărârea numărul 28 din data de 03.08.2020, a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș că se supsendă activitatea sălii de fitness pentru o perioadă de 14 zile începând cu data de 04.08.2020 de la ora 08.00.

Din această zi o echipă mixtă formată din jandarmi și polițiști verifică în fiecare zi dacă sala este închisă pentru activitățile de fitness și gimnastică aerobică. Dacă proprietarii sălilor de culturism, fitness, gimnastică aerobică nu respectă decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Argeș riscă o amendă de 700 de milioane de lei vechi.

Pentru că sportul este singurul lucru care ne poate ține drepți în toată nebunia asta prin care trecem s-a organizat în curtea sălii de fitness de la Câmpulung un protest pașnic. Au participat clienții sălii alături de proprietarii acesteia cu pancarte, fiecare având câte un mesaj diferit. Fitness, Sănătate, Sport, Libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here