Steaua va juca din nou la Pitești. Ce condiție a pus Cornel Ionică!

7
steaua, pitesti, dobrin, becali

steaua, pitesti, dobrin, becaliAvînd în vedere că Arena Națională este închisă, din cauza lipsei de aviz ISU, și existența conflictului cu CSA, Steaua are în continuare probleme cu stadionul pe care să joace meciurile de acasă. Astfel, Steaua a decis ca primul meci din 2016 să se joace la Pitești, acolo unde formația roș-albastră a jucat ultimele meciuri din 2015.

Viceprimarul Cornel Ionică marturiseste ca stelistii au luat deja legatura cu el pentru a discuta despre inchirierea stadionului din Trivale si ca partile sunt foarta aproape de a ajunge la un acord.  Conditia pitestenilor este una simpla, aceea ca Steaua sa imprumute cativa jucatori tineri la echipa locala. “Am inteles ca Steaua nu a rezolvat problema pe National Arena. In urma cu doua saptamani am fost sunat de catre Valeriu Argaseala. M-a anuntat ca doreste din nou ca Steaua sa joace la Pitesti, ne-am inteles, insa avem si noi o conditie pe care domnul Argaseala ne-a marturisit ca o va lua serios in calcul. Am dori si noi ca echipa lui Dica sa fie ajutata cu niste jucatori de la Steaua, pe care Reghecampf nu se bazeaza. Presedintele Stelei mi-a spus ca va incerca sa rezolve aceasta problema cand vine echipa din cantonament. In legatura cu stadionul nostru, pot sa va spun ca acum am indeplinit chiar toate conditiile si suntem cu toate problemele rezolvate la zi. Mai aveam de rezolvat cate ceva, dar acum este totul in regula. Avem toate avizele. Am primit vizita comisiilor de mai multe ori de la inceputul acestui an si pana in prezent”, a spus viceprimarul Piteștiului.

Steaua a jucat la Pitesti si in finalul anului trecut, dupa ce National Arena a fost inchis, echipa fiind foarte bine primita de public.  La fiecare partida au fost cel putin 7-8 mii de oameni in tribune, mult mai multi decat cei care veneau in Bucuresti.