Ștefan Ion Cosmin, candidatul PNL la Primăria Hârtiești: ” Sunt singurul candidat cu experiență în aducerea de finanțări europene”

705

  Ștefan Ion Cosmin, candidatul PNL la Primăria Hârtiești este cu siguranță, una dintre cele mai atipice persoane. Cu o vastă experiență în domeniul managementului, acesta nu vrea să vină în fața alegătorilor cu promisiuni irealizabile sau doar de campanie, ci vorbește despre fapte. Crede foarte mult în puterea exemplului și în schimbarea mentalității oamenilor prin fapte concrete, realizabile. 

Programul candidatului Stefan Ion Cosmin (PNL) la Primăria Hartiești. De ce vrea să fie Primarul Comunei Hartiești

”Candidez pentru postul de primar al Comunei Hartiești  pentru că iubesc Hartieștiul,  și pe toți cei care locuiesc în comuna noastră.Vreau să fiu primar pentru că sunt singurul candidat cu un program credibil și realist.Îmi asum această răspundere pentru că sunt singurul candidat care a dovedit că vrea, știe și poate.

Eu sunt singurul candidat cu experiență în aducerea de finanțări europene. Am reușit sa atrag fonduri europene pentru firma la care sunt administrator și sunt sigur că pot atrage fonduri europene și pentru comuna Hartiești.Dacă cineva ar vrea să mă descrie printr-un singur cuvânt, acela ar fi “corect”. Eu întotdeauna spun ce gândesc și fac ceea ce spun.

Planul meu este să atrag bani în Hartiești pentru a finanța investițiile. Prioritare, în prima perioadă, vor fi investițiile care vor aduce pentru Hartiesti  un nivel de trai mult mai ridicat pentru toate categoriile sociale.

Comandat de: PNL FILIALA ARGEȘ; Executat de SC Euro Media Trend SRL; MFC: 21200012

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here