prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Stoican a pleacat de la Mioveni. Reziliere pe cale amiabilă

După eşecul de sâmbătă cu F.C. Argeş, conducerea clubului CS Mioveni a decis despărţirea de antrenorul Flavius Stoican. „Este o despărţire pe cale amiabilă de antrenorul  Flavius Stoican. Am decis acest lucru împreună, la două ore după meciul cu F.C. Argeş. Noi am crezut în el, un antrenor tânăr, dacă nu are rezultate… Prima variantă pentru noul antrenor este Iordan Eftimie, dar vom discuta cu el să vedem în ce condiţii poate să plece de la echipa unde se află sub contract. Deasemenea, în această săptămână ne vom despărţi şi de mai mulţi jucători”, spunea preşedintele Consiliului Director al clubului CS Mioveni, Dumitru Olteanu.
Schimbări pe ruta Paris – Mioveni
Aflat în Franţa, primarul Ion Georgescu a fost surprins de înfrângerea echipe din Mioveni în faţa celor de la F.C. Argeş. „Sunt foarte supărat pentru că echipa a pierdut ca şi în tur cu 0 – 2 în faţa Argeşului. A fost ultimul meci cu Flavius Stoican pe banca echipei. Stoican a avut o mare şansă pe care nu a ştiut să o gestioneze. Deasemenea, ne vom despărţi şi de mai mulţi jucători printre care Pătraşcu, Olteanu, Dragu şi Arnăutu.  Mai multe lucruri le vom lămuri când voi reveni în ţară, dar deja am discutat prin telefon despre aceste schimbări cu preşedintele Olteanu”, spunea de la Paris, primarul Ion Georgescu.
„Grecul”  vine la negocieri
Iordan Eftimie a mai antrenat în două rânduri pe CS Mioveni. „Grecul”  va fi prezent luni dimineaţa la Mioveni pentru a negocia revenirea la echipă. „Este adevărat că am discutat cu preşedintele Dumitru Olteanu, iar mâine dimineaţă ne vom întâlni pentru discuţii. Sigur că mă bucură eventuala revenire la CS Mioveni, dar mai multe nu pot spune acum”, a declarat antrenorul Iordan Eftimie. 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs