prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Stradă din Pitești – reabilitată din temelii!

Au fost finalizate lucrările și la obiectivul de investiții ”Reabilitare strada Aleea Poarta Eroilor”. Contractul a avut o valoare de 919.016,80 lei, inclusiv TVA, iar principalele lucrări realizate sunt: reabilitarea carosabilului pe o suprafață de 2650 mp; reabilitarea trotuarelor pe o suprafață de 810 mp; execuția unui zid de sprijin, pe o lungime de aproximativ 137 m.
Din punct de vedere tehnic s-au executat următoarele lucrări: desfacerea bordurilor existente și înlocuirea cu borduri prefabricate noi; lucrări de săpătură în carosabil pe zonele cu refacere infrastructură; lucrări de frezare mecanică pe zonele unde s-a menținut asfaltul existent; completarea cu agregate pe zonele de refacere infrastructură; așternere straturi asfaltice pe întreaga suprafață carosabilă; montare pavele și piatră cubică pe zona trotuarelor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs