Streinu Cercel are soluția pentru oprirea pandemiei!

Prof. dr. Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului Matei Balş din Capitală a afirmat recent că există soluții pentru stoparea pandemiei. Metoda pentru stoparea pandemiei COVID în România ar fi folosirea pe scară largă a tratamentului cu anticorpi monoclonali, este de părere Streinu Cercel.

Distribuie prietenilor

Este vorba de exact acelaşi tip de tratament care i-a fost administrat preşedintelui american, Donald Trump. Acest tratament ar proteja organismul pentru o perioadă de şase luni şi se foloseşte deja la Institutul Matei Balş din Capitală.

„Văd că nu se vorbeşte deloc de anticorpii monoclonali şi ei ar putea să reprezinte modalitatea de ieşire din pandemie. Ei sunt acum în stadiu foarte avansat de studiu şi înregistrează un element de siguranţă foarte important. În plus, ei reuşesc să neutralizeze şi să ţină sub control, pentru o perioadă de şase luni, o potenţială infecţie. Eu, dacă aş fi organ decizional, m-aş orienta foarte repede spre o astfel de soluţie, în aşa fel încât să facem o administrare cât mai largă şi dacă reuşim să ţinem sub control circa 70% din populaţie, am scoate virusul din circulaţie”, a declarat prof. dr. Adrian Streinu Cercel, la o emisiune de la Antena 3.