prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Sunați la 112 dacă o vedeți! Polițiștii cer ajutorul populației pentru găsirea Georgianei!

MINORĂ PLECATĂ VOLUNTAR! Polițiștii argeșeni fac apel la populație pentru găsirea unei copile pe care familia o caută cu disperare.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! TRANSPORTUL METROPOLITAN SE EXTINDE ÎN TREI LOCALITĂȚI DE LÂNGĂ PITEȘTI!

Iată mesajul transmis redacției noastre, cu puțin timp în urmă, de către reprezentanții IPJ Argeș: „În seara zilei de 12 mai anul curent, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați despre plecarea voluntară a minorei GEORGIANA UNCHIAȘU, de 13 ani, de la domiciliul acesteia din Bârla. Minora nu a mai avut plecări voluntare. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești desfășoară verificări pentru identificarea minorei.

Semnalmentele acesteia au fost transmise atât unităților de poliție din județ și a celor limitrofe, cât și structurilor cu atribuții de legitimare a persoanelor – jandarmi și poliție locală.

Semnalmente: 1,65 m înălțime, aproximativ 50 kg, păr blond, tuns până la umeri.

Vestimentație: hanorac negru, colanți negri cu dungă albă pe lateral, (posibil încălțată cu papuci de casă).

Persoanele care pot da relații cu privire la cea în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau la Poliția Orașului Costești, la telefon 0248 672336.”

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs