prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

„Sunt singurii din Europa care au contactat COVID!” Patru jucători de la FC Argeș – dispăruți fără urmă!

Patru jucători străini ai FC Argeș, aflați încă sub contract, sunt singurii care nu s-au prezentat la reunirea lotului. Este vorba despre Donisa, Celestine, Bertrand și Facundo Rizii, care au informat clubul din Trivale că au fost confirmați pozitiv cu COVID-19. Într-o notă ironică, Daniel Stanciu, directorul executiv al grupării alb-violete, a explicat situația halucinantă.

CITEȘTE ȘI: ÎNFIORĂTOR! UN NOU DOSAR DE SCLAVIE EXPLODEAZĂ ÎN ARGEȘ! PERCHEZIȚII DE AMPLOARE!

„Jucătorii străini care mai au contract cu noi sunt Donisa, Enzo Celestine, Bertrand și Facundo Rizzi. Sper să fie sănătoși. Că, din păcate, sunt singurii din Europa care au contactat COVID și n-au putut ajunge la Pitești. Le dorim sănătate pe această cale. În mod normal, ar trebui să se întoarcă și Bryan Alceus (n.r. – fotbalist împrumutat în iarnă în Cipru, la Olympiakos Nicosia), doar că el e la naționala țării sale (n.r. – reprezentativa statului Haiti)”, a precizat Stanciu.

Vă reamintim faptul că înainte de returul barajului cu Dinamo, nemulțumiți de decizia conducerii de amâna cu o zi plata salariilor, Celestine, Bertrand și Donisa și-au făcut bagajele și au plecat de la club.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs