Super concurs de dans la Mioveni! Peste 400 de participanți

4
Timp de două zile, Mioveniul va găzdui una dintre cele mai mari competiții naționale dedicată dansului de toate genurile, la care vor participa aproape 400 de copii și tineri, cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani, reprezentând cluburi și asociații sportive din toată țara, dar și de peste hotare.

Competiția denumită “DANCE REVOLITION – MIOVENI 2019” este organizată de Asociația Club Sportiv ONIX DANCE, în parteneriat cu Primăria Orașului Mioveni și Centrul Cultural Mioveni, și se va desfășura ,în perioada 13 -14 aprilie, la Casa de Cultură a Sindicatelor “DACIA”.

Competiția “DANCE REVOLITION – MIOVENI 2019” va conține un număr de 160 momente artistice și sportive, desfășurată pe parcursul a două zile, câte opt ore pe zi, reprezentând evoluția a peste 870 concurenți, solo sau echipe, la 17 secțiuni – Balet, Dans Contemporan, Lyrical, Acro Dance, Gimnastică Estetică, Pom Pon, Jazz, Open, Folclor național, Folclor international, Step/Tap Dance, Musical Theater, Urban Dance, MTV, B Boying, Hobby și Latino.

La acest eveniment sunt invitați arbitrii, coregrafi și sportivi străini, juriul fiind compus din profesioniști recunoscuți la nivel european în competițiile de profil, precum Edi Stancu, Antonio Dos Santos (Brazilia), Aleesey Abramenko (Ucraina), Viorel Dan Năstase, Roberto Iancu, Nicoleta Georgeta Vlăduțu, Sorin Gogoșoiu și Denisa Eustasie.

Sunteți așteptați să luați parte la un maraton al dansului, la care vor participa de la copii abia inițiați în tainele dansului, până la sportivi profesioniști, câștigători ai unor titluri naționale, europene și chiar mondiale.

Programul de concurs este:

Sâmbătă, 13 aprilie, între oraele 10.00 – 18.00

Duminică, 14 aprilie, între orele 09.00 – 18.00.
Câștigatorii celor 17 secțiuni vor fi premiați de către organizatori.