SUPERȚÂROA care și-a dorit toată viața să fie pozitiv și medicii îl scot negativ!

203

SUPERȚÂROA care și-a dorit toată viața să fie pozitiv și medicii îl scot negativ! Este vorba despre primarul Câmpulungului, Liviu Țâroiu iar această declarație îi aparține. Până acum a intrat în autoizolare și a ieșit după bunul plac, a făcut două testări Covid 19 și de fiecare dată a fost declarat negativ.

Ca să nu explodeze presa văzându-l pe primar în mijlocul oamenilor – câtorva sute de oameni – la evenimentul trist de la finalul săptămânii atunci când a fost înmormântat starețul Serafim Caiea, primarul Liviu Țâroiu a ținut să apară această declarație public. „Am făcut ieri (n.r. joi, 11 iunie) testul PCR, ca să nu comentaţi că mă vedeţi pe stradă, şi a ieşit negativ. Chiar dacă, toată viaţa, mi-am dorit să fiu pozitiv, doctorii m-au scos negativ.

,,Am preferat să fac testul la București, pentru că la Mioveni m-ar fi ajutat Georgescu, la Pitești m-ar fi ajutat Manu și nimeni nu m-ar fi crezut. Este al doilea test pe care îl fac. Țâroiu nu moare, nu are Covid”, a declarat primarul la recepția laboratorului PCR.

Reamintim faptul că de câteva luni, primarul Liviu Țâroiu a intrat în contact cu mai multe persoane care au fost declarate pozitive și edilul a fost nevoit să se caute de Covid 19, pentru că izolare nu i se potrivește fiind învățat de-a lungul timpului să nu respecte nicio regulă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here