Surpriză de proporții! Cine vrea să fure parlamentari de la PSD – întâlnire SECRETĂ între politicieni celebri!

DISTRIBUIȚI

Se ascute lupta pentru supremație în statul român și se scot toate armele din dotare. Nume grele, ținute departe de politică prin dosare marca DNA, revin în prim plan, unul câte unul. Chiar dacă păreau doar file de istorie, acum sunt pregătiți să revină la butoane.

Dacă în PNL lupta pentru scaunul de lider este una în care se luptă cu scobitori, ei bine, în PSD s-a scos artileria grea. PSD a devenit în ultimii ani un partid de nezdruncinat și niciuna dintre încercările de a-i mai slăbi din forță nu a reușit. Și cum de fiecare dată social democrații au simțit zdruncinături, doar când s-a luptat din interior, așa se va întâmpla și de data aceasta. Sau cel puțin acesta pare să fie planul bine pus la punct.

Surse politice au dezvăluit pentru bugetul.ro că înainte de a ajunge la Realitatea TV, Oprea a mers la o întâlnire secretă între mai mulți politicieni celebri, până nu demult cu mare greutate în PSD, cu scopul de a trasa liniile unui plan minuțios prin care să rupă cât mai mulți parlamentari de la PSD.

Așadar la întâlnire au participat Victor Ponta, Gabriel Oprea, Șerban Mihăilescu și Viorel Hrebenciuc. Aceștia vor să se coordoneze și să utilizeze resursele de partid din interior pentru a reuși să atragă cât mai mulți deputați și senatori de la PSD. Scopul este să slăbească PSD, să-l divizeze și apoi să-l reunească, dar fără Liviu Dragnea și protejații acestuia. Așadar la vremuri noi, aceiași oameni vechi.