prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Surse: Crimă în stil mafiot la Dragoslavele! Bărbat ciopârțit și împrăștiat pe câmp!

Mâna sfârtecată de animale a unui bărbat din București a fost găsită seara seara trecută, iar totul, se pare că ar fi o răzbunare din partea unui clan mafiot din Capitală. Potrivit surselor noastre, victima ar fi un bărbat care a fost condamnat în 1996 pentru lovituri cauzatoare de moarte și a petrecut câțiva ani buni în spatele gratiilor.

Din primele date descoperite de anchetatori, ar fi vorba despre un bărbat care ar fi intrat peste o familie pentru a fura, iar în momentul în care a fost prins a lovit o persoană care și-a pierdut viața ulterior. Nu este clar, în momentul de față unde s-a petrecut fapta, dar cert este că bărbatul, după eliberare s-a stabilit în București.

Ulterior, susțin unele surse judiciare, că acesta s-ar fi mutat în București, unde ar fi fost cooptat de un clan interlop renumit. Nici de această dată nu se poate spune, la momentul de față, ceea ce a făcut bărbatul, cert este că ar fi fost urmărit de către membrii clanului și prins în Argeș, unde ar fi fost ucis și tranșat, iar rămățițele ar fi fost împrăștiate în localitatea Dragoslavele.

Seara trecută a fost descoperită mâna dreaptă sfârtecată de animale, iar din momentul respectiv au fost demarate cercetările pentru stabilierea circumstanțelor. Căutările au fost făcute până la căderea serii de către polițiști, jandarmi, pompieri sau salvamontiști, dar fără rezultat. Restul cadavrului nu a fost descoperit, urmând ca de mâine echiepele să continuie căutările.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.