Surse: Tudose de la Mioveni – out

DISTRIBUIȚI

După picarea Guvernului, argeşeanul Nicolae Tudose va fi demis din funcţia de secretar de stat. Deşi era singurul reprezentant în Executiv din partea PSD Argeş, după restructurarea ministerelor, posdtul acestuia este pe fărăş.

Chiar dacă premierul Mihai Tudose nu a depus încă oficial demisia la Palatul Cotroceni, surse din PSD susţin că majoritatea numirilor făcute de Tudose vor fi revocate, urmând ca noiiminiştri săîşi aducă oamenii din teritoriu. Astfel, PSD Argeş riscă să rămână şi în al treilea Guvern din ultimul an şi jumătate fără reprezentanţi.

În schimb, după binecunoscutele relaţii din Coaliţie, organizaţia judeţeană ALDE ar putea trimite în viitorul Guvern cel puţin un secretar de stat.

Nicolae Tudose a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene în luna august 2017 de Mihai Tudose. După demisia liderului social democraţilor argeşeni, Şerban Valeca din funcţia de ministru al Cercetării, Tudose a fost primul secretar de stat PSD Argeş.