Surse: USR „trage cu dinții” de o alianță cu PNL pentru alegerile locale

USR trage speranțe mari să facă o alianță cu PNL pentru alegerile locale! Useriștii argeșeni se bazează pe logistica de care dispun liberalii și încearcă să se alieze pentru a câștiga cât mai multe primării din Argeș.

Potrivit surselor noastre, există negocieri intense ca pentru Primăria Pitești,  liberalii să meargă pe mâna useriștilor cu Ionuț Moșteanu, ca și candidat unic al partidelor de dreapta, urmând ulterior, în cazul în care această variantă se va dovedi câștigătoare, să preia unul sau ambele posturi de viceprimar.

Liberalii amână sondajul până… la alegeri

Peneliștii argeșeni amână sondajele pentru desemnarea unui candidat până l aun punct necunoscut de nimeni. Deși s-au lăudat că îl vor face încă din vara anului trecut, liberalii tot amână acest moment. De fiecare dată au existat scuze precum: „a fost prea devreme”, „am avut nevoie de timp, altfel nu se mai puteau înscrie și alte persoane”, „mergeam cu Dinu pe pole position?”, astfel încât am ajuns la sfârșitul anului și PNL nu are un candidat.

În momentul de față, în cursa internă sunt patru candidați, respectiv Ana Stan, Mihai Coteț, Tiberiu Irimia și Alexandru Tudan. Aproape fiecare candidat s-a făcut remarcat în ultimele luni, dar conducerea PNL Argeș amână de fiecare dată o desemnare a unui candidat. Și asta, potrivit gurilor rele, pentru a ieși în față o anumită persoană, care în sondaje stă mai prost ca orice candidat ieșit din gura de canal…

USR versus PLUS…. Moșteanu versus Hodoș

Useriștii argeșeni își vor desemna oficial candidatul pentru Primăria Pitești de abia luni, 16 decembrie. În cursa internă sunt deputatul Ionuț Moșteanu și un membru de care nu a auzit nimeni… nici măcar cei din presă. Rezultatul va fi unul previzibil, astfel încât Moșteanu va intra într-o altă cursă internă în alianța cu oamenii lui Dacian Cioloș.

În acel moment, bătălia va fi purtată cu Dan Hodoș, liderul PLUS Argeș. Și de această dată, rezultatul va fi unul previzibil. Ionuț Moșteanu va ieși castigator în bătălia pentru Primăria Pitești…

Ulterior, se vor purta negocieri peste negocieri, astfel încât liberalii să fie convinși că încăpățânarea de care dau dovadă nu își are rostul și singura speranță ca PSD să fie învins la scrutinul local este o alianță.