Încă un suspect în cazul jafului de pe A1 din 2011, reținut

DISTRIBUIȚI
jaf a1, bijuterii, arges, ipj arges

Oamenii legii argeșeni au mai arestat o persoană implicată în tâlhăria petrecută în 2011 pe autostrada Pitești – București. Ieri, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 33 de ani din orașul Bragadiru bănuit de tâhărie calificată. Potrivit IPJ Argeș „bărbatul la data de 09.08.2011 împreună cu alţi bărbaţi ar fi oprit în trafic, pe Autostrada A1, un autoturism în care se aflau două persoane şi prin ameninţare cu pistolul le-ar fi deposedat pe acestea de trei genţi în care se aflau 22 de kg. bijuterii în valoare de aproximativ 600.000 de euro şi două telefoane mobile.” se arată în comunicatul remis de polițiștii argeșeni. Potrivit sursei citate, oamenii legii au mai identificat încă o persoană, dar bărbatul în vârstă de 44 de ani se sustrage cercetărilor.

Vă reamintim că în vara anului 2011, la kilometrul 83 al autostrăzii Bucureşti-Piteşti maşina cu aur a fost oprită de un bărbat cu cagulă care a lăsat impresia că are o calitate oficială. Imediat, alti doi mascaţi au spart geamurile maşinii oprite şi au luat geanta în care se aflau bijuteriile. Acestea urmau să ajungă la o expoziţie organizată în Sibiu. 

Reamintim că pe parcursul anchetei o altă persoană a fost reţinută, în urmă cu două luni,  în timp ce Rustem Simion-Chirila, iubitul modelului Madalina Secuian se află încarcerat la Penitenciarul Colibași, fiind condamnat definitiv de instanţa de judecată.